Wat zijn de leukste meubelwinkels in Nederland?

Wat zijn de leukste meubelwinkels in Nederland
  • Twitter
  • Facebook
  • Google+

Bijna elk seizoen zijn de meubelwinkels in trek bij het grote publiek. Alhoewel meubels behoren tot onmisbaar in het interieur, behoort meubilair ook tot blikvangers wanneer je voor de juiste kiest. Je kunt op steeds meer plekken meubels kopen, maar het leukste blijft toch wel wanneer je meubels koopt bij gespecialiseerde meubelwinkels. Hier kun je al je wensen kenbaar maken en op zoek gaan naar meubilair dat echt goed past binnen jouw interieur. In Zuid-Holland zijn er veel meubelwinkels te vinden. Maar waar kun je nu het beste terecht en wat zijn de leukste meubelwinkels van Zuid-Holland?

Luxe meubelwinkels in Zuid-Holland

In Naaldwijk vind je Du Chatenier Totaal Wonen. Dit is een echte specialist op het gebied van meubels, gordijnen en vloeren van goede kwaliteit. Bentveld Interieur BV vind je in Leiden. Dit is een luxe winkel waar je goed terecht kunt oor verschillende soorten meubels. Het assortiment is ook erg uitgebreid. Of je nu lekker wilt zitten op een luxe bankstel of op zoek bent naar een stoel waarop je lekker onderuitgezakt kunt zitten, je kunt het hier allemaal vinden. Je bent hier aan het juiste adres voor een uitzonderlijke collectie die je kunt plaatsen in elke woonkamer. Het eerste wat je misschien opvalt aan de collectie van deze meubelwinkel is dat ze vooral gespecialiseerd zijn in strakke ontwerpen. Steeds meer mensen zijn op zoek naar meubilair dat lang meegaat en dat er strak uitziet. Vandaar dat je daarvoor aan het juiste adres bent bij deze meubelwinkel.

Meubelwinkels voor elk budget

Niet iedereen heeft een groot budget te besteden, maar wel de wens om de woning in te richten met mooie meubels. Daarvoor ben je in het Woonhart van Zoetermeer aan het juiste adres. Daar heb je verschillende winkels waar je terecht kunt. Neem bijvoorbeeld Dessa, een winkel die vooral gespecialiseerd is in houten meubels. JYSK is het welbekende Scandinavische merk waar je tegen een goedkope prijs zeer goede meubels aan kunt schaffen. Robuuste Tafels heeft mooie industriele meubels in Sliedrecht. Het assortiment is overzichtelijk en leuk en de moeite waard om de winkel te bezoeken. Robuuste Tafels is een voorbeeld van een meubelzaak waar je tegen een lager budget kunt winkelen. Dit is vooral een winkel waar mensen langs kunnen gaan die interesse hebben in de industriële stijl.

In Zuid-Holland zijn er verschillende meubelwinkels te vinden waar het ook gewoon leuk is om even langs te gaan. Neem zeker een kijkje.