Wat zijn de behangtrends van dit najaar?

Wat zijn de behangtrends van dit najaar
  • Twitter
  • Facebook
  • Google+

Elk jaar weer wil je vanzelfsprekend een trendy ingerichte woning hebben. Daarbij zijn er allerlei facetten die je helpen om dit te faciliteren. Zo kun je voor wat trendy meubilair kiezen. Echter is ook behang een onderdeel van je huis trendy maken. Dit geldt ook voor het aankomende najaar. Heb jij echter inspiratie nodig? Dan ben je bij deze blog aan het juiste adres. Je vindt hier namelijk de drie grootste behangtrends van dit najaar. Kies jouw favoriete trend zodat je meegaat met de tijd.

Kies voor abstract

In de eerste plaats zal dit najaar behang dat abstract is uiterst populair zijn. Dit komt doordat de abstracte ontwerpen van behang als deze tot nu toe niet vaak voorkwamen. Een behang met een abstracte stijl geeft echter een uniek gevoel aan je woning. Daarnaast heb je ook veel keuze qua designs waaruit je kunt kiezen. Als gevolg hiervan zit er altijd een ontwerp tussen die precies aan je smaak voldoet. Onderschat zeker niet hoe populair dit behang gaat worden dit najaar.

Opvallende kleuren zijn helemaal in

Een andere behangtrend die je dit najaar vaak tegen zult komen, is behang met opvallende kleuren. Het najaar staat namelijk bekend als periode van het jaar met veel kleuren. Denk bijvoorbeeld aan rode bladeren van de bomen. Vooral wanneer de winter steeds dichterbij komt, wil je een grauw huis vermijden. Dit doe je door middel van veel opvallende kleuren hebben in het behang. Zorg er daarbij voor dat je voor Hookedonwalls behang kiest wanneer je makkelijk het behang aan de muren van je woning wilt plakken. Dit scheelt je zo veel werk.

Afbeeldingen van de natuur

Tot slot zal ook het hebben van een behang met afbeelding van de natuur erg trendy zijn dit najaar. Langzaam maar zeker zijn we steeds vaker thuis te vinden. Dit geldt al helemaal voor het najaar. Toch is het belangrijk om nog enigszins contact te hebben met de natuur om onszelf inspiratie te geven. Hoewel een behang met natuurafbeeldingen zeker niet de echte natuur kan vervangen, kan het zeker nog inspiratie aan je bieden. Vooral op de grauw en koude dagen kan dit het verschil maken tussen vrolijk je dag door komen of juist zonder energie de dag overleven. Houd daarom zeker rekening met deze behangsoort wanneer je voor dit najaar een nieuw soort behang in huis wilt hebben. Het kan immers zeker een verschil voor je gaan maken.