Home Samenwerken?

Samenwerken?

door Desi

Aandachtige Blog bestaat sinds december 2014 en informeert en inspireert om duurzaam, vegan en bewust te leven. Deze blog wordt geschreven door mij. Ik ben Desi, een 24-jarige import Amsterdammer die niets liever doet dan schrijven. Op basis van mijn eigen ervaring, laat ik op Aandachtige Blog zien dat het leuk en makkelijk is om de wereld mooier te maken. Het is duidelijk dat steeds meer mensen daar interesse in tonen, want maandelijks bezoeken meer dan 7.000 unieke bezoekers  deze blog, resulterend in 14.000 pageviews.

Aandachtige Blog richt zich op vrouwelijke twintigers die op zoek zijn naar een bewuster en leuker leven. Een leven dat minimaliseert op overbodige rommel (zowel fysiek als mentaal), maar maximaliseert op plezier en voldoening.

Bent u geïnteresseerd in een samenwerking met Aandachtige Blog? Leuk! Ik werk graag samen met bedrijven die ook een passie hebben voor duurzaam, vegan of bewust leven. Er zijn talloze mogelijkheden, zoals:

  • Het plaatsen van een review of advertorial op Aandachtige blog
  • Het organiseren van een winactie op Aandachtige Blog
  • Gesponsorde content via de social media van Aandachtige Blog
  • Het geven van offline lezingen en workshops
  • Het schrijven van content voor andere website (tekstschrijven/gastblogs)

Samenwerkingen doe ik alleen als het bedrijf écht bij mijn blog past en we er allebei enthousiast van worden.  Neem vooral contact met me zodat we de mogelijkheden kunnen spreken. Op aanvraag kan ik ook mijn media-kit toesturen.

Eerdere samenwerkingen:

Gastblogs geschreven door mij

Ik kijk uit naar een leuke samenwerking!

Aandachtige groeten,
Desi
Desi@aandachtigeblog.nl
KvK nummer: 72277033

Deze website gebruikt cookies. Vind je dat goed? Ja hoor Privacyverklaring lezen