Home Disclaimer

Disclaimer

door Desi

Leuk dat je Aandachtige Blog bezoekt! Mocht je je afvragen hoe ik omga met productreviews, reacties of gratis producten, dan ben je hier op de juiste pagina!

Gratis producten en samenwerkingen

Ik word altijd erg blij van bedrijven die geweldige en duurzame producten verkopen. Regelmatig schaf ik deze producten zelf aan, maar het gebeurt ook dat ik gratis producten en/of een financiële compensatie krijg voor een samenwerking.  Ik vermeld altijd onderaan de blogpost als het om een samenwerking gaat. Ik schrijf alleen over producten waar ik zelf écht enthousiast over ben (want zodra ik dat niet ga doen, verlies ik meteen het plezier in blogger). Ik wil dat je de informatie kunt vertrouwen die je hier leest, en ik zal altijd mijn best doen om altijd zo eerlijk mogelijk te zijn.

Affiliatelinks

Regelmatig maak ik gebruik van affiliatelinks om te linken naar producten die ik aanbeveel. Als jij via deze links een aankoop doet, ontvang ik daar een klein percentage van. Dat kost jou niets extra’s, maar is voor mij een fijne manier van extra inkomsten. Als ik affiliatelinks gebruik, zal ik dat onderaan de blogpost vermelden.

Copyright

Alle teksten op Aandachtige Blog zijn door mij (hoi, ik ben Desi!) geschreven en alle afbeeldingen zijn door mij gemaakt, tenzij specifiek anders vermeld. Dit betekent dat hier copyright op rust en dat je niet zomaar iets van mijn site mag kopiëren. Mocht je écht heel erg enthousiast zijn en mijn teksten of foto’s willen gebruiken, neem dan even contact met me op. Uiteraard mogen links naar mijn blogpost wél gedeeld worden. Graag zelfs, zodat nog meer mensen kunnen zie hoe leuk en makkelijk het is om groen, vegan en bewust te leven.

Reacties

Yay! Reacties! Ik vind jou en al mijn andere lezers super leuk, vooral als er lieve en nuttige reacties achter gelaten wordt.  Hoe meer reacties, hoe leuker ik het vind. Mocht je reactie spam bevatten, een commerciële insteek hebben of gewoon heel erg gemeen (zonder opbouwende kritiek), dan behoud ik mezelf het recht je reactie verwijderen of de links uit je reactie te verwijderen.

Om een reactie achter te laten, is het verplicht een e-mailadres in te vullen. Deze e-mailadressen zullen nooit voor commerciële doeleinden gebruikt worden en ik zal je nooit ongewenst mailen. Lees ook mijn privacyverklaring als je meer wilt weten over wat ik met jouw gegevens doe.

Als er nog andere vragen of onduidelijkheden zijn, neem dan vooral even contact met me op! 

Deze website gebruikt cookies. Vind je dat goed? Ja hoor Privacyverklaring lezen