Behang trends: tips van de experts

Behang trends tips van de experts
  • Twitter
  • Facebook
  • Google+

Van mode tot design, kleuren en meer, het lijkt erop dat behang trends in en uit stijl komen voordat we de kans krijgen om ervan te genieten. En hoewel behang trends vluchtig kunnen zijn, zijn ze belangrijk in het ontwerp van je kamers in je huis. Dus, als je het hebt vermeden omdat het onmogelijk lijkt om de behang trends te volgen, zijn we hier om je van gedachten te veranderen. Behalve architecturale nuances en ingrijpende verbouwingen, is behang de beste manier om een kamer te personaliseren.

Het enige doel van behang trends is om het je mogelijk te maken om in een ruimte het leven in te ademen. Als je met een probleem zit, vertelt de heropleving van behang ons dat het tijd is om onbevreesd te zijn en een beetje plezier te hebben. Dus lees verder en ontdek enkele moderne en gedurfde behang trends die een ouderwets interieurontwerp een frisse nieuwe look geven.

Muurschilderingen

Standaard herhalende patronen zijn mooi, maar niet-herhalende muurschilderingen hebben zoveel meer mogelijkheden. Net als echte geschilderde muurschilderingen is behang met muurschilderingen de beste verteller van een ruimte, met het vermogen om stemmingen en thema’s vast te leggen. De behang trends met muurschilderingen bedekken je muren in fijne kunst van vloer tot plafond. Sommige zijn abstract, terwijl andere schilderachtig zijn, maar allen vervoeren ze je naar een wereld voorbij je muren.

Muurschilderingen

Rijke texturen in stof

Hoewel er absoluut geen tekort is aan gedurfde, vooruitstrevende behang trends, zien we ook een subtielere aanpak onder de behang trends. Zo hoeft beige niet saai te zijn. Dat wil zeggen, zolang er echte of waargenomen textuur is, interacties met licht, of zelfs een tweedimensionaal ontwerp, zal je kamer zeer levendig ogen. Stoffen behang geeft diepte aan een ruimte zonder dat je er de schijnwerpers moet op richten. Daarom zijn de rijke texturen in een luxe stof vandaag een van de ontzettend populaire behang trends. Dit is het soort behang dat warmte en gezelligheid in een ruimte brengt.

Rijke texturen in stof - Behang trends

bron afbeeldingen: picsdas.site (pinterest),