12 Comments

  • Daar herken ik me helemaal in. Ik ben vaak gewoon een beetje te lui om het heel vaak te wassen. Ik ben benieuwd of het bij jou net zo goed werkt. Hopelijk wel!:)

 1. Dit gebruik ik ook, alleen een iets ander recept. Ben er zelf ook heel tevreden over. Als je wat preciezer wilt aanbrengen dan kun je dat met een kwast doen btw, daar gaat het heel makkelijk mee 🙂

 2. Wat grappig, ik wist niet eens dat er zoiets als droogshampoo bestond! Ik ben ook zo iemand die ’s morgens druk is met slapen ;), maar goed ik werk meestal thuis (freelancer) dus ik moet bekennen dat ik regelmatig in mijn pyjama werk en pas douche nadat ik gesport heb of voor ik een afspraak heb, haha.

  Groetjes Manon van de tofutwins. 🙂

 3. Dit komt als geroepen. Ik was erg blj met mijn droogshampoo, maar niet zo met de spuitbus waar het in zat. Ga het zeker proberen! Mijn haar is meer kaneelkleurig, zou dat ook werken denk je? Wel kans dat ik dan een niet te bedwingen eniging tot appeltaart eten krijg.

  • Desi

   Wat een timing! Ik denk dat kaneel ook wel werkt inderdaad. Het gaat er vooral omdat de maizena met iets gemengd is, waardoor het niet meer zo wit is. Laat je het weten als je het geprobeerd hebt?

 4. Lani

  Suuper!! ik waste mijn haar elke dag, en sinds vorige week ben ik begonnen met het afbouwen naar 3 dagen niet wassen… Ik vindt het erg vies aanvoelen haha! Dus toen ik je blog las was ik super verrast! Heb het nu net uitgeprobeerd en ben echt super enthousiast! Dankjewel!! M’n haar heeft nu ook nog eens meer volume:D Ik heb het aangebracht met een poederkwast, dat ging erg goed!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *