6 Comments

 1. “Dé veganistische supermarkt van heel Nederland, gevestigd in Den Haag. Het is een walhalla voor veganisten en het is het perfecte excuus voor een dagje naar de hoofdstad van Noord-Holland.”

  Is het in Haarlem of Den Haag?

  Verder herken ik van dit helemaal niks (behalve tofu, maar stiekem heb ik nooit geweten wat het nou precies is). Oh en palmolie, plantaardige melk en raw vegan (dat komt me op de een of andere manier bekend voor). Een leerzame blog voor mij dus!

  • Desi

   Oeps! Lekker oplettend. Ik heb het snel even aangepast 🙂 Als je nog nooit tofu hebt gehad, moet je het echt een keer proberen! Het is in het begin even wennen, maar na een tijdje zul je het zeker waarderen.

 2. Wat een goede aanvulling op je vorige lijst! Je hebt mij wel erg benieuwd gemaakt naar Veggie4U. Ik wilde sowieso een dagje Den Haag in plannen om de conceptstore van de Vegetarische Slager te plunderen, dus daar kan ik Veggie4U aan toevoegen! Ik wil ook wel lid worden van die Vegoholics Anonymous! Haha!

  • Desi

   Ik vond Veggie4U echt een walhalla! Ze verkochten er ook een heleboel producten van de Vegetarische Slager trouwens, al denk ik dat in de conceptstore nog meer keuze is. Je hebt in Den Haag ook echt een heleboel leuke veganistische tentjes, zoals baklust en veggies on fire. Ohhhh ik krijg al helemaal honger als ik eraan denk!

 3. Wat een leuk lijstje! Toen ik net vegan was, kende ik het verschil niet tussen gewone en silken tofu. Ik heb dus een flink aantal gerechten laten mislukken en weken later wist ik pas waardoor dat kwam haha.

  • Desi

   Hahahaha ik kan me voorstellen dat dat inderdaad gekke resultaten geeft, zeker als je met gewone tofu bijvoorbeeld een chocolademousse gaat kijken. Volgens mij wordt dat niet zo lekker, zacht uitgedrukt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *