19 Comments

 1. Goed om zo alles bij elkaar te zien! Ik ben pas net vegetarisch, en ben ook de enige thuis daarmee dus veganistisch is voor mij (in ieder geval thuis) nog een stap te ver eigenlijk. Ik werk er aan!

  • Desi

   Wauw wat goed dat je nu vegetarisch eet! Ik kan me voorstellen dat he pt nog even wennen is. Neem vooral de tijd en wie wret dst jr dsn overn tijdje wel richting veganisme gaat (of niet, dat kan natuurlijk ook, haha)

  • Desi

   Thanks voor je lieve comment Claire! Ik vind het zoooo jammer dat ik niet naar Veggieworld kan. Ik had Patrick echt heel graag willen zien spreken én jou ontmoeten! Maargoed, maybe next time..

 2. Ik ben geen vegan en ik begin steeds meer te twijfelen of het me zal lukken om het te worden, maar eet 4 a 5 dagen per week volledig vegan en dat bevalt me heel goed. De reden voor mij om niet helemaal om te gaan is omdat ik denk dat het voor mijn omgeving en mijn partner wel heel lastig wordt om rekening met me te houden. Slap excuus voor een ander, maar voor mij is het op dit moment echt een dingetje…

  • Desi

   4-5 dagen per week is echt al heel erg veel Galina! En als dat is waar jij je het beste bij voelt, moet je dat vooral doen 🙂 al moet ik wel zeggen dat het vooral in het begin lastig is om mensen rekening met je te laten houden, na een tijdje is er iedereen er aan gewend en kost het geen moeite meer.

 3. Hoi, ik ben vanaf deze week gestart met vegetarisch te eten en mag van mezelf in het weekend een stukje vlees of vis nemen (dan wel een goed stukje vlees of vis). Ik at al volgens paleo sinds 2,5 maand maar wil nu ook van het vlees af. Ik ga hier maar eens lekker rondneuzen….

  Ik heb nog wel een tip voor je: de links op je website die naar andere websites gaan zou je beter zo in kunnen stellen dat ze openen in een nieuw venster. Zo hou je jou bezoekers ook op jou website.

  • Desi

   Wat leuk om te horen dat je met vegetarisch eten aan het experimenten bent! Als je vragen hebt of tips wilt, dan kun je me altijd mailen 🙂
   En bedankt voor de tip. Ik probeer het meestal wel te doen, maar ik vergeet het ook vaak.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *