2 Comments

  1. O wat een mooie reis ben je aan het maken zeg! Je moet echt een cultuur shock hebben daar. Wat een ervaring :D. Ik vind het wel erg knap dat je zo vastberaden je veganisme blijft steunen daar. Vaak hoor je dat mensen in zulke landen laten varen. Je laat mooi zien dat het dus altijd mogelijk is. Geniet er nog van!

    • Desi

      Ah wat een lieve reactie Marieke, dankjewel! Ik vind het soms wel lastig hoor, want door het cultuurverschil en de taalbarriere word ik niet altijd begrepen. Zo bestelde ik vandaag een espresso en kreeg ik een cappuccino. Tsja, wat doe je dan? Als ik het terug stuur gooien ze het weg. Als ik het opdrink, voel ik me er slecht over. Een goede oplossing is er dus eigenlijk niet 🙁 Maar voor 95% van de tijd gaat het heel erg goed. Zo at ik gisteren echt het lekkerste vegan ijsje ooit (en de foto’s staan uiteraard op instagram)!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *