9 Comments

 1. Een boek schrijven is inderdaad een grote stap. Wanneer ik bekijk hoe moeilijk ik het vind om te bloggen, er is een verschil tussen schrijven voor jezelf en schrijven voor een publiek. Mooi om te merken dat ergens in het ganse proces zelf het publiek wordt.
  Veel succes met de afwerking van.

 2. Wat dapper dat je zo’n eerlijke update durft te geven, met alle ups en downs van het schrijfproces. En wat fijn dat je er ondanks de struggles toch zo veel voldoening uit haalt en het fijn blijft vinden om te schrijven! Heb je nu trouwens een nieuw doel qua tijdsplanning of wil je go with the flow?

  • Desi

   Hmm dat hangt een beetje af van hoe komend jaar eruit ziet, en dat hangt af van hoe zwaar mijn master is. Het liefste wil ik gewoon wel weer een tijdsplanning, want ik merk dat ik daardoor wel meer gemotiveerd wordt om iets te schrijven.

 3. Ik sluit me aan bij Marianne, dit is een heel eerlijke update! Toch vind ik het stiekem wel leuk om te lezen dat het een meer persoonlijk verhaal gaat worden. Al gaat het vast lastig worden jezelf daarin te begrenzen, je kunt immers niet alles vertellen…

  • Desi

   Precies! Daar loop ik nu een beetje tegenaan: je kunt ook weer niet alles vertellen. Maar ik moet er maar gewoon mee door gaan en dan zie ik vanzelf wel wat het wordt.

 4. Monique

  Ik was op zoek naar hoe je je boek kan publiceren en kwam op je site terecht. Ik weet niet goed waarom.
  Ik bleef hangen en lezen omdat ik het superinteressant vond hoe jij je reis naar je boek ervaart. Leuk!!

  PS: het is pIJnigen, niet pEInigen (sorry het stoort me als liefhebber van de Nederlandse taal.
  Groet en succes met je boek!

  • Desi

   Wat leuk om te lezen en bedankt voor je tip. Ik kan er ook nooit zo goed tegen als er spelfouten in blogs staan (al maak ik me er zelf wel vaak schuldig aan), dus vind het alleen maar fijn als iemand me daarop wijst! Ben jij zelf ook bezig met een boek?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *