50 Comments

 1. Katie

  Hoihoi!

  Wat leuk! Ik wil graag een Correctbook winnen voor mijn zusje die het erg leuk vindt om in schrijftjes te schrijven en te tekenen! Haar favoriete kleur is blauw, dus zij zou een navy blue Correctbook zeker erg leuk vinden! 🙂

 2. Jorine Bustraan

  Hoi Desi, daarnet heb ik geprobeerd aan je raffle mee te doen, maar ik weet niet of dat wel goed gegaan is: zodra ik inlogde was er geen optie om iets in te vullen, of zo, terwijl ik had verwacht dat ik daar de gewenste kleur op zou moeten geven. Wil je ff checken of het wel goed gegaan is? Ik zou het liefste de witte winnen, als het kan zelfs de bullet versie. 🙂

 3. Marieke

  Heel Desiree, ik wil ‘m graag winnen! Nieuwe baan met mega veel to do’s … Duurzaam bedrijf dus dat wil ik proberen door te zetten in meer aspecten van het bedrijf, dus ook in het papier verbruik. Ik vind dit een hele leuke!

 4. Nathalie de Rooij

  Superleuk voor een zero waste- en milieufan als ik! Bovendien ben ik ook nog eens type leesbril en to do-lijstje want anders vergeet ik alles met mijn verstrooide hoofd!
  Ideaal dit!

 5. Geweldig alternatief + ben zeker fan van to do – lijstjes, al helemaal nu dat er een milieu bewuste versie ervan is. Ik maak veel gebruik van papier ivm lijstjes maken. Echt ideaal!

 6. Nynke

  Wat een super actie. Ik ben al een tijdje op zoek naar zoiets en zou het dus graag winnen! Ik doe mee voor de ‘into the slums’ om dat dat de keiharde werkelijkheid is voor de kinderen in het geboorteland van mijn lieve dochter.

 7. Shirley

  Wat een superleuk en innovatief idee. En nog milieuvriendelijk ook. Echt superawesome. Ik doe graag mee aan de winactie. De kleur maakt me niet uit (hoewel ik roze erg leuk vind :p ).

 8. irene cheuk alam

  Hallo, zou deze dolgraag willen winnen. Niet alleen om voor mezelf lijstjes te maken om niet alle 1000 dingen te vergeten die bij een gezin van 4 kinderen horen maar ook om op vakantie op de achterbank mee te tekenen.
  De gele vind ik het mooist, lekker vrolijk!

 9. Lisa Marie

  Ah wat een leuke actie en wat een geweldige boekjes!
  Ik zou graag een roze willen winnen, scheelt weer heel wat halfvolle schriftjes… Beter voor het milieu!

  Superleuke blog, Deisreée! Je bent echt een inspiratiebron 🙂

 10. Tiffany

  Oooh super gaaf. Die wil ik al heel lang graag hebben!!
  De zwarte zou super cool zijn!

  Leuke blog, ik ga je zeker volgen!!!

 11. Anne van Veen

  Hoi, wat een leuk en handig boekje! Ik schrijf nu vaak op allerlei losse blaadjes die ik vevolgens natuurlijk kwijt raak. Ik zou graag de zwarte willen winnen, al zijn de andere kleuren eigenlijk ook heel leuk.

 12. Dt is fantastisch! Ik las er laatst al over 🙂 Ook perfect voor een perfectionist zoals ik, zodat ik alleen nog maar mooie notities kan maken hah

 13. Ik word helemaal happy van dit concept, wat tof zeg! Hoop dat het een succes gaat worden 🙂 Ik doe graag mee met de winactie, de Navy Blue ziet er mooi uit.

 14. Linde

  Oh wow! ik zou heel graag een zwarte willen. Ik ben altijd zo’n chaoot en als ik dan dingen opschrijf schrijf ik het vaak verkeerd op of ik raak afgeleid en doodle dan over mn notities heen en dan moet ik weer een nieuw blaadje gebruiken omdat ik het niet meer kan ontcijferen :P.
  Dat is heel zonde, dus dit lijkt me ideaal 🙂

 15. Zo een notitieboekje lijkt mij echt super! Ik gebruik allemaal verschillende papieren boekjes en soms ook nog losse blaadjes…. Om gek van te worden eigenlijk ;). Zo een opvallende gele zou ik perfect mijn to do’s voor werk en privé bijhouden.

 16. Vale

  ik vraag me dan wel af.. van wat voor materiaal is dit gemaakt? toch meest waarschijnlijk een soort plastic? en is dat dan niet vervuilender om te maken in verhouding tot een ‘normaal’ notitieboekje? Zeker als het geen gebleekt papier is en/of hergebruik? Plus.. zodra je het niet meer gebruikt en/of weggooid..
  Op zich vind ik het een leuk idee hoor, zo’n boekje, maar ik twijfel gewoon heel erg of het wel zo milieuvriendelijk is als het zichzelf presenteert.. ik kan me namelijk ook niet goed voorstellen dat je nooit meer gewoon papier gebruikt als je dit hebt.

  • Leoni

   @Vale: ik denk op de langere termijn dat dit voordeliger is dan dat je constant papier verbruikt. Ik vermoed dat je ook jaren met zo’n boek kan doen.
   Ik doe mee met de witactie voor mijn moeder die overal op losse briefjes schrijft en het vervolgens kwijt raakt. De kleur Yellow is opvallend en kan je niet snel kwijt raken.

  • Desi

   Pfoe, hoe duurzaam zo’n boekje precies is hangt natuurlijk af van een heleboel dingen. Ik weet niet de precieze cijfers van hoe dit wordt geproduceerd, maar als ik zou moeten gokken, denk ik ook dat het slechter voor het milieu is om zo’n boekje te proberen. Maar het goede nieuws is dat je dit boekje in principe eindeloos kan blijven hergebruiken. Mocht je hem niet meer willen gebruiken, dan kun je hem terugsturen naar Correctbook en zij zullen hem dan hergebruiken. Er zijn op dit moment ook al mensen die inderdaad hun boekje terugsturen, al zijn het er niet zo veel.
   Als je je boekje niet standaard bij je hebt, zul je op sommige momenten inderdaad nog steeds papier moeten/willen gebruiken als je iets op wilt schrijven.

   Als je vanuit jezelf al altijd op kladblaadjes schrijf of digitale notities maakt, zul je met een uitwisbaar notitieboek niet veel milieuwinst halen. Ik denk namelijk dat werken met kladblaadjes of digitaal werken wel duurzamer is (maar ook hier kon ik niet echt precieze cijfers over vinden, dus dit is meer mijn educated guess). Maar als je een fanatiek notitieboekjesverzamelaar bent, dan kun je hier wel heel veel winst halen. Dan hoef je dus nooit meer nieuwe notitieboekjes te halen! Yay!

 17. Reineke

  Hey Desiree!

  Wat leuk! Dit is echt geniaal. Ik ben gek op notebooks maar durf er vervolgens nooit in te schrijven omdat ik het zonde vind :p Dit is echt dé uitvinding waar ik zelf nog niet opgekomen was. Een navy blauwe lijkt me tof. Tot snel een keer? Leuk om weer eens bij te kletsen!

  xx Reineke

 18. julia

  Wat super leuk. Ben voor het eerst hier op je blog. Ga zeker verder lezen en kijken waar je het allemaal over hebt hier zo. En deze winactie is echt super tof. Ik zal graag die in sunshine yellow willen winnen. Word ik zo vrolijk van die kleur. Groetjes, Julia

 19. RcpVre

  Ik doe mee en ben heel benieuwd of dit wat voor me is. Ik hou ook enorm van papieren notitie boekjes. Favoriete kleur = navy blue

 20. Janne

  Ik doe mee! Ik heb zelfs weer eens Facebook erbij gepakt (daar kom ik praktisch nooit) om de pagina’s te liken. Ik zou graag de navy blue willen.
  Ik vind het heerlijk om to do lists bij te houden, maar ik word er een beetje gek van om telkens nieuwe lijstjes te maken als er iets verandert. Met potlood en gum gaat niet lang goed, dan schilfert het papier of je ziet alsnog wat er stond. Zo’n uitwisbare pen zou er ideaal voor zijn. Ik kende Correctbook nog niet (Greenbook had ik al wel van gehoord) maar hun simpele, strakke layout bevalt me wel.

 21. mirjam van vliet

  Oeee die wil ik wel 😉
  Met mijn neurotische lijstjes tik is dit wel een fijne duurzaam alternatief. Vind de kleur geel wel heel vrolijk!

 22. Sabrina

  Wat mooi en goed! Ik zou mezelf wel moeten moeten aanwennen om het steeds mee te nemen, anders heb ik alsnog papier nodig. Ik doe graag mee!

  • Desi

   Ik vergeet het ook af en toe en gebruik dan ergens een kladblaadje, moet ik eerlijk zeggen. Maar dan alsnog heeft het me al een boel papier bespaard!

 23. Frederique

  Suuuper toffe winactie! Ik doe natuurlijk mee 🙂 Ben een grote fan van de kleur roze, dus ik ga voor het roze boekje. Fingers crossed!

 24. Tessa

  Super leuk concept Ik zou gaan voor geel (of alternatief lime), omdat het zo’n opgewekte kleurtjes zijn! Helemaal ideaal om mee te studeren.

  Hopelijk heb ik deze keer geluk! ♥ 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *