9 Comments

  1. Hey! Ziet er goed uit! Dat gerookte paprikapoeder is ook een wondergoedje voor vegans geloof ik hè? En zou je een keer iets meer kunnen schrijven over bakken en komen zonder vet? Ik heb gelezen dat het veel gezonder is, maar zou er graag meer van willen weten. Fijn weekend!

    • Desi

      Hee Marianne! Ik ga er even over nadenken. Ik ben altijd een beetje huiverig met artikelen over gezondheid op mijn blog, omdat het zo’n controversieel topic is. Ik ben geen expert en ik doe ook maar wat, dus ik weet niet of ik de beste persoon ben om er uitleg over te geven. Maar wie weet, ooit 😉

  2. Marjolein

    Dit is zo lekker allebei. Grappig, we maken hier het één of het ander, nog niet opgekomen om samen te doen, wat een gemiste kans! Dank Desiree!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *