12 Comments

 1. Goede tips! Ik blog inmiddels drie jaar, maar toch heb ik er wel wat aan. Ik probeer het pas sinds kort wat professioneler aan te pakken en schrijf nu ook over meer onderwerpen. Mijn blog een stuk groener maken is één van mijn doelen.

 2. Leuke tips en mooi dat je benadrukt dat het het wel waard is om als blogger te beginnen, ook al zijn er nog zo veel! Ik vind het zelf ook interessant om te zien hoe bloggers (inclusief ikzelf) zich ontwikkelen van beginneling tot steeds professioneler. Ik heb talloze blogjes gehad al sinds mijn jeugd en begon gewoon, omdat ik het leuk vond om te schrijven! Pas nu ik er deels mijn werk van kan maken wordt het wat professioneler, maar het belangrijkste is en blijft die boodschap overbrengen 🙂

  • Desi

   Ik vind dat inderdaad ook heel boeiend om te zien, dat het steeds professioneler wordt. De tijd dat je gewoon wat schreef over hoe je dag was en dat dan publiceerde (en daar ook nog eens heel veel reacties op kreeg), is volgens mij voorbij, haha.

 3. Leuke tips, wat blog je al lang zeg! Ik ben helemaal voor de ‘het hoeft niet perfect’-regel. Dat is ook wel in mijn eigen belang, zeker qua foto’s ben ik gewoon best lui. Ik vind het schrijven gewoon veel leuker, eigenlijk. Ik snap dat goed en mooi beeld voor veel anderen belangrijk is, maar zelf kan ik ook genieten van mooie verhalen op andermans blog, vergezeld van crappy foto’s. Het zou zonde zijn als mensen niet zouden starten omdat ze niet alles al perfect kunnen of er geen dagtaak van kunnen of willen maken.

  • Desi

   Lang he? Ik blogde al voordat het cool was! Maar dat stelde niet zo veel voor: meestal gewoon rants van 300 woorden over hoe saai mijn dag op school was. En daar gebruikte ik dan uberhaupt geen foto’s bij oid.
   En inderdaad, i love de ‘het hoeft niet perfect’ regel. Het heeft juist wel wat, als je ziet dat een blog gemaakt is door een echt mens ipv een heel team van professionals.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *