18 Comments

 1. Goede tips! Ik blog inmiddels drie jaar, maar toch heb ik er wel wat aan. Ik probeer het pas sinds kort wat professioneler aan te pakken en schrijf nu ook over meer onderwerpen. Mijn blog een stuk groener maken is één van mijn doelen.

 2. Leuke tips en mooi dat je benadrukt dat het het wel waard is om als blogger te beginnen, ook al zijn er nog zo veel! Ik vind het zelf ook interessant om te zien hoe bloggers (inclusief ikzelf) zich ontwikkelen van beginneling tot steeds professioneler. Ik heb talloze blogjes gehad al sinds mijn jeugd en begon gewoon, omdat ik het leuk vond om te schrijven! Pas nu ik er deels mijn werk van kan maken wordt het wat professioneler, maar het belangrijkste is en blijft die boodschap overbrengen 🙂

  • Desi

   Ik vind dat inderdaad ook heel boeiend om te zien, dat het steeds professioneler wordt. De tijd dat je gewoon wat schreef over hoe je dag was en dat dan publiceerde (en daar ook nog eens heel veel reacties op kreeg), is volgens mij voorbij, haha.

 3. Leuke tips, wat blog je al lang zeg! Ik ben helemaal voor de ‘het hoeft niet perfect’-regel. Dat is ook wel in mijn eigen belang, zeker qua foto’s ben ik gewoon best lui. Ik vind het schrijven gewoon veel leuker, eigenlijk. Ik snap dat goed en mooi beeld voor veel anderen belangrijk is, maar zelf kan ik ook genieten van mooie verhalen op andermans blog, vergezeld van crappy foto’s. Het zou zonde zijn als mensen niet zouden starten omdat ze niet alles al perfect kunnen of er geen dagtaak van kunnen of willen maken.

  • Desi

   Lang he? Ik blogde al voordat het cool was! Maar dat stelde niet zo veel voor: meestal gewoon rants van 300 woorden over hoe saai mijn dag op school was. En daar gebruikte ik dan uberhaupt geen foto’s bij oid.
   En inderdaad, i love de ‘het hoeft niet perfect’ regel. Het heeft juist wel wat, als je ziet dat een blog gemaakt is door een echt mens ipv een heel team van professionals.

 4. Ik kijk echt uit naar het vervolg!
  Een half jaar geleden zijn wij in het diepe gesprongen met onze blog en tips zijn dan ook meer dan welkom. Ik voel me een beetje zoals Bambi die de eerste stapjes op het ijs maakte.
  Sociale media zijn helaas nog niet helemaal mijn vriend. Het is haast 2018, misschien kan dat mijn goed voornemen zijn voor het nieuwe jaar.
  Voor jou ook fijne feesten gewenst.

  • Desi

   Ik ga mijn best doen om een vervolg te schrijven. Heb je nog specifieke onderwerpen waar je meer over zou willen weten? En leuke blog heb jullie opgezet 🙂

   • Hey Desi

    Ik blijf het moeilijk vinden om echt goede titels te bedenken waardoor mensen verder lezen. Heb al wel wat boeken gelezen en sites bezocht voor titel-tips, maar die lijken niet vaak van toepassing te zijn op onze posts.
    Mits ik zelf de TeaBoon-blog heb samengesteld zijn sommige zaken in mijn ogen erg logisch en dan hoor van lezers dat het helemaal niet is. Ik wil dit zelf sneller kunnen opsporen, want op deze manier verlies ik lezers.
    Een manier om geduldig te zijn is ook welkom 🙂
    Mercie voor het compliment dat je hebt gegeven.

    Groeten
    Esther

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *