6 Comments

 1. Precies een artikel wat ik nodig had! Ik ben sinds gisteren weer begonnen en hoop het deze keer eens echt vol te gaan houden. Zo’n kussentje lijkt mij ook wel fijn, ik krijg na een paar minuten al last van mijn rug namelijk.

  • Desi

   You can do it, lieve Merel! Super goed van je. Een meditatiekussen is echt ideaal! Het is niet dé oplossing, maar het helpt wel een heleboel om beter te zitten en daardoor langer te mediteren.

 2. I love it! ik doe het sinds december, na een week meditatie in Sri Lanka gehad te hebben in november. Eigenlijk doe ik het elke avond 5 minuten in bed, het is inderdaad een gewoonte <3

 3. Wat een fijne tips! Ik merk vaak dat ik dan begin en denk: “Ja, waarom doe ik dit eigenlijk?” en dan zie ik er soms het nut niet van in. Zo stom want ik weet wel dat ik me na (goed) mediteren altijd rustiger voel maar soms voelt het zo gek om letterlijk niets te doen. Snap je wat ik bedoel?

  • Desi

   Ik snap helemaal wat je bedoelt! Dat had ik in het begin namelijk ook. Het voelde vooral alsof ik mijn tijd aan het verdoen was. Minder stress krijgen door gewoon maar te gaan niksen? En ik had al zo weinig tijd! Maar na een tijdje volhouden merkte ik toch wel dat ik rustiger werd en dat ik juist meer kon doen (of dat sommige dingen toch niet zo belangrijk waren als ik dacht) nadat ik even mijn hoofd had leeggemaakt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *