8 Comments

 1. Dankje voor de leuke post, alleen al door over self-care-tips te lezen wordt ik wat rustiger en blij 🙂 Een wekker zetten op het uur dat je moet gaan slapen. Dat wordt m’n lifesaver, want hoewel ik een ochtendmens ben, lijk ik na tienen plots toch weer op gang te komen, ga ik véél te laat slapen en ben ik dan de volgende dag doodmoe. Super tip dus!

  Mijn ultieme self-care-moment is heel cliché: een warm bad met lavendelolie, kleimasker op m’n gezicht en terwijl een goed boek lezen. Daarna een warme chocolademelk en ik ben helemaal gelukkig 😉

  • Desi

   Wat fijn om te leven, Anne-Sophie! Ik heb ook altijd dat ik de hele avond moe ben en dan ineens om 10 uur weer een opleving krijg, dus die wekkertips is voor mij ideaal. En dat warme bad is ook echt fantastisch! Ultiem self care momentje, als je het mij vraagt.

 2. Hihihi “Er zijn bijvoorbeeld mensen die hardlopen als self care zien. Ik zou dat juist onder kopje ‘marteling’ plaatsen.” Heb je ’t over mij?? 😛

 3. izerina

  Als ochtendmens vind ik het heerlijk, om ook in de winter vroeg op te staan. In het stille huis met een kaarsje aan ontbijten is de beste start van de dag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *