10 Comments

 1. Hmmm sate! Geweldig he. Op onze blog hebben wij ook een recept voor tempeh-sate waar we dol op zijn. Zelf heb ik nog niet geprobeerd seitan te maken, maar misschien moet ik er echt eens aan gaan geloven. 🙂 Natuurlijk heb ik het weleens gegeten in restaurants en daar beviel het altijd. Ik zal je laten weten als ik dit recept ga maken 🙂

  • Desi

   Seitan is echt fantastisch en zeker alle moeite waard. Als je het zelf maakt, is het ook echt heel veel lekkerder dan kant en klaar uit de winkel. Tempeh saté klinkt trouwens ook niet verkeerd haha.

 2. Ja Desi, dit klinkt echt fantastisch! Ik vond saté ook altijd zo lekker en toen ik vegetariër was werd dat die vega saté van Mora die je in de magnetron moet doen. Zo fout en zo lekker, haha. Zelf seitan maken heb ik nog nooit gedaan, dat is echt zoiets dat ik niet aandurf (zoals zelf vegaburgers maken bv). De specerijen die je noemt klinken heel lekker en je hebt het goed uitgelegd, dus dit moet gaan lukken, toch?
  Liefs

  • Desi

   Fout en lekker, daar hou ik wel van 😀
   Het moet je zeker lukken om seitan te maken. Het is echt niet moeilijk namelijk (een beetje vergelijkbaar met pizzadeeg maken, maar dan eigenlijk nog makkelijker omdat je niet hoeft te kneden).

 3. Evelien

  Zojuist dit recept uitgeprobeerd en aan iemand voorgezet die nog nooit seitan had gegeten. Ze eet normaal gesproken vlees. Ze was sceptisch toen ze zag hoe ik de seitan bereidde maar ze was lovend over het eindresultaat. Ze zei: ‘Heb je nog meer van dat vlees? Het is echt lekker.’ Geslaagd dus! Dank je!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *