4 Comments

 1. Hmmm!
  Ik ben ook echt gek op havermout 🙂 en ook op havermoutkoekjes! Zo makkelijk om te maken en altijd zo smaakvol, hmm. Ik heb ’t nog nooit met pindakaas gemaakt, maar pindakaas en banaan is echt een topcombi, dus het moet heerlijk zijn.

  Leuk dat je had gereageerd op m’n blogbericht over vegan chocolade! Tony’s vind ik ook heel fijn 🙂 lekkere dikke stukken ook, en leuk dat het allemaal ongelijk verdeelde stukjes zijn (al is de reden waarom ze de stukjes ongelijk maken natuurlijk niet zo leuk). Maar daarom is het maar goed dat wij Tony’s kopen :).
  Liefs

  • De pindakaas voegt wel veel toe aan je havermout, maar maakt het ook wel meteen zwaar. Dus daar moet je wel op voorbereid zijn 😉
   Ja, jammer dat die onverdeeldheid er is. Wel fijn dat Tony’s het niet ontkent, want daar schieten we al helemaal niets op.

 2. Dit klinkt echt heerlijk. Zo’n combinatie zou ik niet graag bedenken, maar ik lust ook heel graag havermout. Dit ga ik absoluut zeker uittesten. Misschien doe ik er een klein beetje honing bij om het zoeter te maken.

  • De combinatie pindakaas en banaan is hemels! Je moet het zeker eens proberen.
   Ik eet zelf geen honing, maar ik denk dat het er wel goed bij zou passen. Wat ook een heerlijk zoetmiddel is, is dadelstroop. Dat heeft wat meer ‘bite’ dan honing.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *