6 Comments

 1. Looking goooood! Ik Vind het zo jammer dat ik geen pindakaas mag eten door de vetten die er in zitten. Ik zou het best eens weer willen proeven (vroeger vond ik het ZO vies haha)… Maar goed, dit receptje kan ook zonder pindakaas. 🙂 Ik ga het eens proberen! Ik maak het normaal gesproken altijd met havermout.

  • Desi

   Oh wat jammer dat je geen pindakaas mag 🙁 Je zou het ook met een andere notenboter kunnen proberen, als je die wel mag (bijvoorbeeld amandelpasta). Maar het is zonder pindakaas ook heel lekker. Als ik je dan nog een tip mag geven: voeg wat extra cacao poeder toe voor een choco versie 😀 Geniet ervaan!

 2. Heeft iemand je ooit al gezegd dat pindakaas-banaan een vreemde combinatie is?! Hoe durven ze, dat ik gewoon ’s werelds meest geweldige voedselcombi die er bestaat! (pindakaasfreak speaking 😉 ) Deze pannenkoeken zien er geweldig uit en ik ga jouw idee om die banaan met de pindakaas te mixen tot een saus morgen eens proberen over m’n havermout, dat moet ook wel lekker zijn denk ik 🙂

  • Desi

   Dat vind ik dus ook! Maar vooral als mensen de combinatie niet kennen, heb ik al meerdere malen gehoord dat het maar vreemd is. Over de havermout is het trouwens ook goddelijk! (en een stuk minder werk). Eigenlijk is alles met die pindakaas/banaansaus erg lekker. Tosti’s zijn ook een aanrader!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *