13 Comments

 1. Goed zo! Lekker genieten van je vakantie en je focussen op andere dingen mag ook wel eens. Ik ben de afgelopen tijd lekker veel naar buiten geweest en dat ging absoluut ten koste van het bloggen. Jammer, maar ook weer niet 😉
  Ik wist helemaal niet dat je psychobiologie hebt gestudeerd. Lijkt me superinteressant en was ik zelf ook nog bijna gaan studeren! Uiteindelijk werd het biologie en aardwetenschappen, maar had achteraf misschien ook best wat met sustainability willen doen. Ik hoop dat het je gaat bevallen, want het klinkt zeer geschikt voor jou!

  • Desi

   Inderdaad, het is jammer, maar ook weer niet. Als je het maar naar je zin hebt, toch? Oh, wat grappig, dat wist ik helemaal niet. Heb je dan twee studies gedaan of is dat een combi studie? Ik vind het nu al heel erg leuk, dus ik denk wel dat het inderdaad iets voor mij is.

 2. Jaaa je master, een hele nieuwe opleiding! Tof hoor. Geniet er ook een beetje van!
  Het verhaal over prioriteiten komt me bekend voor. Drie manier om 48u in één dag te stoppen heb ik ook nog steeds niet gevonden! 😉

  • Desi

   Dat doe ik zeker! Ik vind het echt heel erg leuk om weer eens met een ‘nieuw’ onderwerp (nouja, zo nieuw is duurzaamheid natuurlijk niet, maar ik bekijk het nu wel vanaf een andere kant) bezig te zijn.

 3. Fijn dat je wat rust heb kunnen nemen, zeker nu er een pittige periode voor de deur staat. Je master klinkt heel erg tof!! (misschien kun je er later een stukje over schrijven? ben benieuwd hoe je het ervaart). Ik hoop dat je nog wat tijd over hebt om te bloggen, maar ik snap heel goed dat je blog op de tweede plaats staat (hoe jammer ook).Toevallig ben ik dit jaar ook in de Duitse bergen op vakantie geweest, grappig!

 4. Fijn om te lezen dat ik niet de enige ben die te weinig tijd heeft om alles te doen wat ik wil 😉 Je hebt je tijd in ieder geval goed besteed en er staat je ook een leuke tijd te wachten. Een blogje tzt over je nieuwe opleiding lijkt mij ook heel leuk om te lezen!

  • Desi

   Hahaha volgens mij hebben inderdaad veel mensen daar last van. Ik zal eens kijken of ik iets interessants over mijn master heb te vertellen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *