Home Over Desi

Over Desi

by Desi

desiree

NAMASTÉ!
Welkom op mijn blog! Ik ben Desiree en ik ben verantwoordelijk voor alle tekst die hier verschijnt. Ik ben 24 jaar, woon in Amsterdam en ik volg de master Sustainable Business and Innovation.  Al sinds ik jong ben droom ik over schrijven en de wereld verbeteren. Deze blog is een combinatie van deze twee passies én mijn grootste hobby. Sinds eind 2014 leef ik veganistisch, waardoor een hele nieuwe wereld van smaken voor mij is opgegaan. De succesvolste recepten die ik in mijn keuken fabriceer, verschijnen online. Naast eten, hou ik me ook bezig met duurzaamheid.  Zo probeer ik te leven zonder plastic en maak ik bijvoorbeeld mijn eigen deo en schoonmaakmiddel. Ook hou ik me graag bezig met zelfontwikkeling en de beste versie van jezelf worden.

Op Aandachtige Blog wil ik je laten zien dat het leuk én makkelijk is om de wereld een beetje mooier te maken. Meer weten over Aandachtige Blog? Klik dan hier.

Naast bloggen hou ik ook van yoga, mediteren, koken, hoepelen, wandelen en lezen.

~~~~~~

VOLG ME: Bloglovin‘, FacebookInstagram 

Deze website gebruikt (net als alle andere website) cookies. Ik ga ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Oké! Ik wil meer weten