NAMASTÉ!

Leuk dat je Aandachtige Blog bezoekt! Sinds december 2014 verschijnen hier blogs over aandachtig leven, groen leven en veganisme. Zo probeer ik de wereld een stukjes groener en mooier te maken. Wil je meer weten over mij? Klik dan hier.

Until he extends the circle of his compassion to all living things, man will not himself find peace. —Albert Schweitzer

 

Aandachtig leven

Op Aandachtige Blog speelt aandacht hebben voor het leven een grote rol. Dit houdt voor mij in: in het moment leven, tevreden zijn met wat je hebt, respect voor het mens, dier en milieu en genieten van alle mooie dingen om je heen. Onderwerpen die daarbij passen zijn onder andere minderen met alcohol, minimaliseren, yoga en mediteren.

Groen leven

We hebben maar één aarde en op dit moment gaan we daar niet heel goed mee om. Gelukkig kun je zelf al een heleboel makkelijke dingen doen om groener te leven en dat wil ik dan ook graag laten zien. Ik deel dan ook regelmatig groene tips, waarmee je op een makkelijke manier een groener kan leven. Iets kleins doen,  is altijd beter dan helemaal niets doen!

Veganisme

Veganisme is één van mijn grootste passies en ik raak er eigenlijk niet over uit gepraat. Sinds ik eind december 2014 besloot om vegan te worden, voel me beter dan ooit. Dat gevoel gun ik iedereen en daarom plaats ik regelmatig recepten of ik geef tips, zoals tips voor beginnende vegans. Mocht je toch nog vragen hebben over veganisme, mail me dan vooral of laat een reactie achter. Ik beantwoord graag je vragen!

~~~~~~

VOLG ME: Bloglovin‘, FacebookInstagram . Zo hoef je nooit meer iets te missen!