NAMASTÉ!

Leuk dat je Aandachtige Blog bezoekt! Sinds december 2014 verschijnen hier blogs over aandachtig leven, groen leven en veganisme. Op basis van mijn eigen ervaring, laat ik zien dat het leuk en makkelijk is om de wereld mooier te maken. Wil je meer weten over mij? Klik dan hier.

Until he extends the circle of his compassion to all living things, man will not himself find peace. —Albert Schweitzer

 

Aandachtig leven

Op Aandachtige Blog draait het om aandacht hebben voor het leven. Ik ben op zoek naar meer aandacht in mijn leven en alles wat ik tijdens die zoektocht tegenkom, deel ik op mijn blog. Ik probeer te leven in het moment, tevreden zijn met wat ik heb en te genieten van alle mooie dingen om me heen. Onderwerpen die daarbij passen zijn onder andere minderen met alcohol, minimaliseren, yoga en mediteren.

Groen leven

Aandachtig leven zorgde ervoor dat ik ook groener wilde leven.  Dat hoeft niet moeilijk te zijn. Er zijn een heleboel simpele dingen die je kunt doen om te verduurzamen. Deze groene tips zijn praktisch en geven je informatie en inspiratie om actie te ondernemen.

Veganisme

Sinds december 2014 ben ik veganist en dat heeft mijn leven totaal veranderd. Het is mijn beste keuze ooit! Om beginnende en gevorderde vegans te helpen, plaats ik regelmatig recepten of tips (bijvoorbeeld voor beginnende vegans).

Mocht je toch nog vragen hebben over één van deze onderwerpen: mail me of laat een reactie achter. Ik help je graag!

~~~~~~

VOLG ME: Bloglovin‘, FacebookInstagram . Zo hoef je nooit meer iets te missen!