22 Comments

 1. Whaaaaahhh, je bent zo lief Desi 😃 Dank je wel voor je mention. Jouw blog inspireert mij ook schat… Al zo vaak gekeken op jouw site voor lekkere recepten hihi 😍

  Liefs!

 2. Wat leuk dat mijn blog bij je favorieten hoort!! Ik vind het ook zo grappig dat wij onafhankelijk van elkaar vaak met dezelfde dingen bezig zijn en zelfs dezelfde vakantiebestemming uitkiezen hahaha! We moeten maar eens gezellig samen ergens afspreken zodra ik weer beter ben (ik heb nog altijd last van de ziekte van pfeiffer).

  • Desi

   Ja ik vind dat ook zo leuk. Ik weet zeker dat we het in het echt ook heel goed kunnen vinden 😀 Vervelend dat je er nog steeds zo’n last van hebt. Pfeiffer kan echt lang duren. Hopelijk knap je snel weer op!

 3. Kim

  Mijn favoriet is This Rawsome Vegan Life: http://www.thisrawsomeveganlife.com/
  Omdat de meeste recepten ‘raw’ zijn, zijn ze ook glutenvrij!
  Daarnaast schrijft Emily heel leuk, je kunt echt met haar meeleven en haar foto’s zien er echt geweldig mooi uit!
  Ze heeft inmiddels ook een aantal kookboeken uitgebracht, maar blijft daarnaast nog steeds evenveel recepten op haar blog delen.
  De meeste recepten zijn wel erg ‘indulgent’, dus ik maak ze niet te vaak, maar dat maakt het niet minder inspirerend 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *