11 Comments

 1. Een bijzonder voornemen. Ik heb dit jaar vooral minder huishoudelijke klusjes uitgesteld, omdat ik me daar vaak heel veel aan erger (en dat zonde is van m’n energie).

  Ik vind dat je heel veel gedaan heb ik 2017 hoor, ik zou wel trots zijn.

  • Desi

   Ohja, dat is inderdaad een goede! Daar ben ik ook mee aan de slag gegaan. Het is zoveel fijner om in een schoon en opgeruimd huis te leven en je niet hoeven te ergeren aan al die troep (die je zelf hebt gemaakt). En ik ben zéker heel blij met wat ik allemaal bereikt heb in 2017 🙂

 2. Mooie blog! Ik heb zelf veel gehad aan de 60-seconden regel van Gretchen Rubin: Als iets in 60-seconden kan (zoals als je thuis komt meteen even je schoenen opruimen), scheelt dat heel veel tijd later (omdat je dan een half uur aan het opruimen bent). Dat gewonnen half uur heb je dan weer voor jezelf! Maar het blijft moeilijk hoor.. Ik ben benieuwd naar 2018!

  • Desi

   Oeh dat is een goede! Probeer ik inderdaad ook zoveel mogelijk te doen. Het scheelt vooral heel veel tijd dat je aan het balen bent dat je nog moet opruimen, haha.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *