12 Comments

  • Desi

   Ah wat een lieve reactie! Dankjewel 🙂 Ik heb weer heel veel inspiratie om te bloggen en te schrijven, dus dat gaat vast wel goed komen!

 1. Wow, wat een prachtige thema’s! Goed om even over na te denken, ik ben er nog niet helemaal uit op welke doelen ik me moet gaan focussen. Ik vind ‘connect’ mooi, ik heb als doelen om liefdevoller te zijn voor de mensen om mij heen én als doel om gezond te leven, maar dat heeft inderdaad alles met elkaar te maken.

  • Desi

   Dankjewel! Ik vind het altijd fijn om me te focussen op thema’s, omdat het meer ruimte geeft dan concrete doelen. Al heb je wel als ‘valkuil’ dat je daardoor niet zo veel gedaan krijgt, omdat het niet concreet genoeg. Maar eigenlijk hoeft dat ook helemaal niet. Liefdevolle en gezonder leven lijken me ook twee hele mooie thema’s. En als er iets liefdevol is, is het wel goed voor jezelf zorgen en dus gezonde dingen te doen 🙂

 2. Marjolein

  wat een mooi en gevoelig geformuleerde nieuwjaarsvoornemen! Blijf schrijven want je bent inspirerend. Voor jou ook een gezond en duurzaam 2018 🌱
  zelf probeer ik mijn aandacht te richten met de vraag: wat is nú heel belangrijk voor mij? En dit keer is dat ook ‘connect’ met familie en vrienden, minder oordelen – o en meer tijd hebben. Door minder tijd online te verkruimelen hoop ik er uitvoering aan te geven. We gaan het meemaken! 🤗

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *