9 Comments

 1. Petra

  De cup zit niet in je baarmoeder (tenminste, dat hoop ik voor je), dus misschien nog even de tekst op dat punt aanpassen 🙂 En daarna kun je deze reactie uiteraard verwijderen.

 2. Wow dit wist ik helemaal niet! Ik vind een spiraaltje “eng” om te zetten (zit toch ineens een stuk metaal in je lichaam ;p) maar ik wist niet dat het ook een slechte combo was met de menstruatiecup die ik gebruik (overigens ideale dingen!).

 3. Wat leuk dat je mij noemt! Ik had inderdaad een hele slechte ervaring en heb hem toen ook een halfjaar niet gebruikt. Laatst heb ik besloten hem er toch weer eens bij te pakken en weer te gebruiken en dat ging goed. Ik let er nu wel heeeel goed op dat ik het vacuüm goed verbreek en ben heel voorzichtig.

 4. He wat interessant zeg! Ik heb zelf ook een Mirena spiraal maar ik ben niet echt ongesteld meer. JIj wel? Ik heb soms wel wat bloedverlies maar gebruik dan een (Yoni) tampon. Heb een menstruatiecup nog nooit echt uitgeprobeerd omdat ik bang ben dat ik hem er niet meer uitkrijg haha.

  • Desi

   Ik ben wel veel minder ongesteld, maar helaas ben ik er nog niet compleet vanaf. Met mijn eerste mirena was ik dat (uiteindelijk) wel, dus eigenlijk heb ik nog hoop dat het hier ook gaat gebeuren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *