7 Comments

 1. henny

  tja, oververmoeid zijn, ik weet er alles van. Ik ben bipolair en hoog sensitief. Mijn eerste depressie kreeg ik op mijn 19e, nu ben ik 69. Als ik terug kijk op mijn jeugd herken ik toch wel mijn hoog sensitiviteit.. Na jaren therapie heb ik toch wel geleerd om niet over mijn grenzen te gaan. maar even te rusten bijv. een kwartier e, ik doe dat vaak op een dag.Er zijn dagen dat ik auwelijks of zelfs niets doe. Er zit dan gewoon niets in. Dus het enigste wat ik kan doen, is me proberen te ontspannen, bijv. een blog lezen of iets dergelijks. Het is zoals het is

 2. izerina

  Ik heb ontdekt, dat ik de neiging heb ongezonde caloriën te eten als een soort nep-energie. Niet doen,maar thee of wat fruit nemen werkt beter.

  • Desi

   Dat merk ik ook inderdaad! Ik crave echt naar koffie en suiker, maar het lukt me nu al een paar dagen om daar niet aan toe te geven. En volgens mij voel ik me daardoor nu al beter!

 3. Regina

  Alle taken in een to-do lijst en die dan goed in balans brengen en verdelen. Geen suikers, genoeg water en gezond eten. Vooral bewegen bij de to-do lijst om mijn lichaam fit te houden maar…..dan komt er een gebakje voorbij, een feestje of ik zie een zak chips en het is om.
  In mijn volle agenda staat ook een middag “rust” gepland. De avonden ben ik vaak te moe om actief te zijn, dan kook ik voor, dus vlees sudderen of zo en gisteravond heb ik weer een album uitgezocht met oude foto’s. Ik hoop weer energie te hebben ’s avonds voor een wandeling.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *