12 Comments

  • Desi

   Ik eet vanavond waarschijnlijk weer falafel 😀 Daar heb ik nu al heel veel zin in. Jouw recept voor easy falafel zag er ook heel erg lekker uit. Dat wil ik ook nog wel eens proberen.

 1. Echt een onwijs handige post! Ga ‘m zeker opslaan. Ik zag trouwens dat je zelf havermelk had gemaakt en ben van plan dat van het weekend te gaan proberen! Lijkt me echt heel leuk 🙂 Heb je ook wel eens zelf sojamelk gemaakt?

 2. Ik koop ook nog zelden burgers of worstjes uit de winkel. Ik maak af en toe een uitzondering voor de steaks en worstjes van Wheaty, omdat ik die zo lekker vind en moeilijk vind na te bootsen – en voor de seizoensburgers van La Vie Est Belle.
  Die burger van Jamie ga ik ook zeker eens maken, lijkt me erg lekker, de worstjes ook trouwens 🙂

  • Desi

   De steaks en worstjes van Wheaty ken ik helemaal niet. Komen die van de bio winkel? Ik heb gisteren toevallig worstjes gemaakt van seitan! Dat was echt super leuk om te doen en ook heel erg lekker.

   • In België koop ik ze in de Bioplanet of een andere biowinkel, maar ik denk dat je ze in Nederland wel in de Ekoplaza kunt vinden 🙂
    Homemade seitanworstjes zijn idd hemels! Ik maak ze ook regelmatig, vaak ook met witte bonen ertussen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *