9 Comments

  • Desi

   Jaaaaaa zeker doen! Zelfs burgers maken is echt super leuk om te doen en het smaakt zoveel beter dan die – soms enorm droge – vervangers uit de supermarkt.

  • Desi

   Dankjewel 🙂 Ik werd er zelf al helemaal blij van toen ik het aan het schrijven was. Er zijn gewoon zo veel opties! En yay voor geen vlees.

 1. Leuke en handige blog! Ik heb tot nu toe 1 burger zelf gemaakt, die uit de Vegarevolutie. Was al een succes! Nu meer variatie gaan toevoegen, en daar helpt jouw verhaal zeker bij. Thanks!
  Het leukste vind ik trouwens dat ik deze burgers kan eten zonder schuldgevoel, want ook de burger zelf is gezond. Dat was voorheen met vlees niet zo… Dan voelde ik me achteraf altijd rot dat ik zoveel vlees en zo weinig groenten/gezond had gegeten. Lang leve bonen! 😉

  • Desi

   Die burger van de vegarevolutie ken ik niet (maar er zijn zo veel burgerrecepten dat ik ze ook onmogelijk allemaal zou kunnen kennen), maar fijn dat je hem lekker vond. En inderdaad: yay voor bonen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *