8 Comments

  1. Leuk zeg, er zit voor mij ook nog wat nieuws bij. Ik ben heel benieuwd naar het boek van Bob Crèbas. Ik herken je gevoel over de Amerikaanse insteek en zit zelf ook vaak met sociale vraagstukken. Erg boeiend lijkt me dit, ik ga eens in de bieb zoeken!

  2. Mooie lijst, ik ben vooral benieuwd naar de boeken over Nederland! Ik heb ook moeite met die Amerikaanse cijfers en überhaupt Amerikaanse boeken of docu’s. In hoeverre gelden de feiten daarin ook voor Nederland? (Mijn man vroeg zich dat vooral af bij docu’s die veganisme promoten, zoals Cowspiracy en What the Health)

    • Desi

      Bij die docu’s heb ik dat inderdaad ook. Is het in Nederland dan beter geregeld of juist niet? Mocht je daar info over willen, zou ik even kijken bij de camera beelden die Animal Rights af en toe online gooit. Dan zie je dat in het Nederland echt niet beter is (helaas 🙁 ). En nu maar wachten totdat de Nederlandse Cowspiracy gemaakt wordt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *