10 Comments

 1. Hihi zo herkenbaar dit! Voor ik vega werd, was ik me nergens van bewust. Ik wist niet eens dat veganisten bestonden 😛 Maar toen ik vega was, riep ik ook heel hard dat ik nooit vegan zou worden. Tot ik er steeds meer over leerde en ik vrij automatisch aan het veranderen was in een veganist. I LOVE IT!

 2. Gek dat onze vooroordelen zo hardnekkig zijn. Ik heb ook echt heel lang gedacht dat het ongezond was om vegetarisch te eten, laat staan veganistisch! Maar juist daarom is het zo goed als allemaal normale, leuke, stralende gezichtjes laten zien dat het wel mogelijk is. Leuk om te zien wat je nieuwsgierigheid en durf om met oude patronen te breken je gebracht heeft. Nieuwe dingen proberen leidt vaak tot zoveel moois 🙂

  • Desi

   Hahaha, heel herkenbaar. Ik was er ook echt van overtuigd dat je als veganist nooit gezond kon zijn. Boy was I wrong! Dus hoera voor nieuwsgierigheid, want dan brengt zoveel leuke dingen 🙂

 3. Herkenbaar! Alleen was ik niet eerst vegetariër, maar ben ik van omnivoor direct vegan geworden. Ik wist het gewoon allemaal niet, maar nu ik de waarheid over de dierenindustrie wel weet, vind ik niet-vegan zaken juist extreem. Hahaha!

  • Desi

   Daarom denk ik ook dat het zo belangrijk is om over dit soort onderwerpen te praten en mensen nieuwe kennis te geven. Als je het niet weet, dan wil je er ook niets aan doen. Terwijl als je weet wat er allemaal misgaat in de dierenindustrie, dan is het zo logisch om gewoon veganist te worden.

 4. Denise

  Precies het zelfde. Alleen was ik een echte ´wij staat boven aan de voedselketen vleeseter´ en opeens ging de knop om. Het was allemaal zo logisch, en toen ben ik 4 jaar geleden ook veganist geworden

  • Desi

   Wat fijn dat je die knop gevonden hebt! Dat laat ook maar zien dat iedereen veganist kan worden, ook de die hard vleeseters die bovenaan de voedselketen staan, haha.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *