6 Comments

  1. Janne

    Wat fijn dat je weer geschreven hebt! Ik hoop dat het een mooi boek wordt en ben er al erg benieuwd naar. Het lijkt me een ontzettend nuttige ervaring voor je om door dit proces heen te gaan, ongeacht wat voor boek er uiteindelijk uit komt.

  2. Wat dapper van je dat je aan een boek begint! Mijn levensdroom is stiekem ook om ooit iets met een harde kaft in mijn boekenkast te zetten waar mijn naam op staat (hoeft niet eens populair te worden of er moeten van mij niet meer dan 10 exemplaren van verkocht worden). Gewoon m’n eigen lettertjes kunnen vastnemen en doorbladeren, dat lijkt me zo magisch. Dankjewel voor de inspiratie (en motivatie, het kriebelt nu wel echt weer)! En ongelofelijk veel succes, schrijf er maar op los, aan je blogs te lezen, zal het een prachtboek worden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *