5 Comments

  1. Wat een super handig artikel! Ik moet zeggen dat ik het nu met de Vegan Challenge wel een beetje mis.. Ik voel me ook schuldig want ik heb tijdens het Paasontbijt wel ei gegeten. Weet je toevallig een vervanger van een ‘echt’ gekookt eitje? Sorry als het een gekke vraag is..

    • Desi

      Ah don’t worry lieve Claire. Je doet al enorm je best en het is helemaal niet raar dat het in het begin nog moeilijk is!
      Hmm, ik weet dat er wel vegan gekookte eieren zijn en dit recept kwam ik tegen: http://elated.co.za/proper-vegan-hard-boiled-eggs/, maar ik heb het zelf nooit geprobeerd. Ik ben nooit zo’n fan geweest van gekookt ei. Kala namak is wel echt een uitkomst qua smaak, maar niet echt qua structuur!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *