7 Comments

 1. Oh, wat een goed initiatief! Jammer dat Den Haag voor mij te ver weg is om langs te gaan…
  Ik kan me voorstellen dat je pas echt met je neus op de feiten wordt gedrukt als je de plaats van deze vrouwen letterlijk even inneemt.
  Ik ben me sinds korte tijd pas bewust van de problemen van de fast fashion industrie (ik wist niet eens dat het zo heette…) en ben daar zo van geschrokken, dat ik hier ook niet meer aan wil bijdragen! Voortaan alleen maar (of in ieder geval zo veel mogelijk) faire kleding voor mij 🙂 Wordt meteen ook een kleinere kledingkast, want de kleding is natuurlijk wel duurder (en terecht!), dus word ik ook meteen minimalistischer. Top combinatie!

  • Desi

   Goed bezig! Je hoort ook niet zo veel over het probleem, dus kan me voorstellen dat je er niet veel van weet als je het niet bewust opzoekt. Daarom vind ik dit zo’n goed initiatief, want er is echt nog veel onwetendheid bij consumenten. En pas als je weet wat er allemaal mis is, krijg je motivatie om het anders te gaan doen 🙂

 2. Wauw, wat een goed idee, mensen dit zelf laten meemaken. Tof dat je dit gedaan hebt!

  Ik blijf fair fashion lastig vinden. Is het fair, dan is het soms weer niet eco genoeg naar mijn mening, en is het allebei, dan is het soms echt heel saai (en koop ik liever niks, dat is sowieso de optie waar ik het meest voor kies, ik heb al jaren nauwelijks wat gekocht). Wat ik ook lastig vind is de maat, maar dat heb ik met alle soorten kleding.

  • Desi

   100% fair fashion die ook nog eens goed voor het milieu etc is, bestaat helaas nog niet. Dat vind ik zelf altijd ook een lastig dilemma. Daarnaast is de productie van kleding sowieso al een grote belasting voor het milieu, zelfs als het zo fair mogelijk is. De groenste optie is dan ook zeker om niets te kopen 🙂 of tweedehands, want dat is er toch al.

 3. Ik heb helaas geen tijd om het te bezoeken, maar ik vind het écht een tof initatief! Ik heb gisteren een mega bestelling gedaan bij Wolf & Storm, fair fashion 🙂

  • Desi

   Ah jammer dat je geen tijd hebt, maar begrijpelijk 🙂 En wat gaaf die bestelling! Ik ben heel benieuwd wat je gekocht hebt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *