9 Comments

 1. Ik ben vegetarisch en zelfs ik herken het dat men begint te roepen om hulp wanneer ik kom eten. Zo moeilijk is het thans niet. Je bonus tip ga ik zeker onthouden. Op de één of andere manier kunnen er bij ons aan tafel weleens discussies omtrent dierenleed ontstaan. Kerst draait inderdaad gewoon om het samenzijn dus ik ga daar proberen aan te denken 🙂

  • Desi

   Kerst draait inderdaad om samenzijn, maar ik kan me heel goed voorstellen dat het soms moeilijk is om niet in de discussies terecht te komen. Zet ‘m op Sarah!

 2. Super tips!
  Ik organiseer Kerst altijd bij ons, dus dan heb ik het voor het zeggen haha!
  Tot vorig jaar was ik vegetariër, maar sinds begin 2017 ga ik voor de plantaardige levensstijl, het was dan ook de eerste keer dat er een fully vegan kerst menu op tafel kwam, en het is gelukt!!! Ben best wel trots op mezelf 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *