9 Comments

  1. Ik ben nu schoenen aan het aflopen, omdat ze van leer zijn, maar dan besef je hoelang je er mee doet. Ik probeer ze ook zo lang mogelijk te gebruiken, dus een extra zooltje erin of een ‘hak sticker’ doe ik vaak 🙂 En mijn winterjas gaat al jaaaaaren mee. Ook al zit er een groot gat in bij mijn arm, die gaat mijn moeder nu weer even maken 🙂

    • Desi

      Inderdaad, schoenen kunnen zo ontzettend lang mee gaan als je er goed voor zorgt! En wat fijn dat je moeder je jas repareert. Die van mij heeft ook al meerdere keren mijn winterjas gered.

    • Ik heb mijn leren wandelschoenen laten verzolen. Kostte meer dan honderd euro en ja, nu loop ik nog steeds met een leer-produkt, maar dat voelt toch beter dan wegdoen en iets nieuws kopen. Oók voor het dier dat zijn leven heeft moeten geven hiervoor 🙁

  2. Ik gebruik mijn kunde met de naaimachine ook voornamelijk voor reparaties. Ik heb gisteren in 2 minuten een naad van een rokje dag al jarenlang in de kast lag gefixt en er ’s avonds iemand dolblij mee gemaakt op een kledingruil. Zo leuk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *