11 Comments

 1. Oh haha, ik snap er helemaal niks meer van. Die Lush is heel anders dan zeep (wat die tweede waarschijnlijk ook was?), dus ik snap dat je daar verschil tussen merkt. Ik heb eens Aleppozeep geprobeerd en dat was echt een ramp. Gek dat een andere zeep dan wel weer werkt voor jou! Ik zou toch denken dat zeep gewoon zeep is :’)

  Savion stond ook al op mijn lijstje van palmolievrije zepen. Zo fijn dat die er steeds meer zijn en goed om te horen dat Savion niet alleen duurzaam is bij de ingrediënten maar ook bij de productie.

  Spoel je wel nog na met azijn? Dat vind ik dan weer een groot nadeel van die zepen. Als je daardoor langer onder de douche staat, is het helemaal niet meer zo duurzaam.

   • Desi

    Oh wat goed om te horen! Fijn dat je iets hebt gevonden wat voor je werkt. Ik heb ook dun en slap haar, maar bij mij werkte het dus totaal niet. Grappig dat het zo verschilt per persoon.

  • Desi

   Ik dacht ook altijd dat zeep gewoon zeep was, maar dat blijkt dus niet zo te zijn. Aleppozeep vond ik namelijk ook een ramp en maakte mijn haar totaal niet schoon. De tweede shampoobar voelde ook als zeep, maar dan wel een beetje zo’n vettige zeep (zoals die dove zeepjes). En deze shampoobar van Savion voelt dus ook als zeep, maar is toch weer heel erg anders. Qua werkzaamheid vind ik het nog het meest vergelijkbaar met die van Lush (want het maakt het echt goed schoon en schuimt ook heel goed), maar dan zonder de agressieve werking op mijn hoofdhuid.

   Ik vind het ook heel fijn dat Savion inderdaad bij elke stap in de productie nadenkt over duurzaamheid en niet alleen bij de ingrediënten.

   Nee ik spoel niet na met azijn, dat vind ik te veel gedoe (en ook niet zo duurzaam inderdaad).

 2. Is hij ook een beetje makkelijk om aan te brengen? Ik gebruik nu al een tijdje weer aleppozeep, en over de resultaten ben ik best tevreden, maar ik schrob me altijd een ongeluk. Ik weet niet zeker hoe lang ik dat nog volhoud :’)

  • Desi

   Ja echt super makkelijk. Ik wrijf het gewoon een paar keer over mijn haar en dat gaat het schuimen. Door het schuim kun je het veel beter over je haar verdelen, dus hoef je ook niet zoveel te schrobben. Dus ik denk dat je daar wel blij van zou worden. Met aleppozeep zat ik mezelf ook altijd een ongeluk te schrobben, omdat ik het anders niet door mijn hele haar kreeg (en zelf na al dat schrobben werd het nog niet schoon….)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *