11 Comments

  1. Als het niet voor de lezer is, zo’n overzicht, dan is het altijd leuk voor jezelf. Het is goed om stil te staan bij de dingen die je gedaan hebt en of je nog op de goeie weg zit.
    Een heel groen 2018 gewenst.

    • Desi

      Dankjewel voor je lieve reactie! Ik vind het inderdaad zelf vooral leuk om alles op een rijtje te zetten. Jij ook een groen 2018 gewenst 🙂

  2. Leuk jaaroverzicht! Is inderdaad cliché, maar tegelijkertijd zo goed. Ik heb er daarom toch ook maar één gemaakt. En je hebt het in een leuk jasje gestoken! Je hebt mijn herinnering in ieder geval flink opgefrist, omdat je veel van je duurzame belevenissen ook al eerder had gedeeld. Fijne jaarwisseling!

  3. Ik vind het ook een leuk jaaroverzicht met goede acties. En nieuwsbrieven over de Veganchallenge versturen en werken in een Vegan restaurant (april) vind ik ook duurzaam bezig zijn!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *