40 Comments

 1. Wat een leuke blogpost! Super dat je het ook echt aankondigt, want dat is meteen een stok achter de deur dat je ok daadwerkelijk gaat schrijven. Heel mooi onderwerp ook, ben benieuwd naar de vorderingen. Deel je die hier ook? Liefs!

  • Desi

   Hahaha, dat was ook een klein beetje de insteek. Een stok achter de deur heb ik wel nodig, denk ik. Ik zal af en toe wat delen over de vorderingen 🙂

 2. Wow, wat spannend! Goed dat je er gewoon voor gaat. Als je dit altijd al eens wilde doen, zit er niets anders op om het ook echt eens te proberen. Net als met die reizen. Je kan er op zijn minst heel veel van leren 😉 Succes en geniet ervan!

 3. “Kan ik dit wel? Zit er wel iemand te wachten op wat ik te zeggen heb of word ik gewoon uitgelachen?” JA DIT KAN JIJ!!! En ik zit er op te wachten, want ik ga het sowieso kopen. Ken je trouwens Michael Pilarzyck (sorry ik zit in een soort fangirl groep, enige lid ben ik zelf, en moet elke dag minimaal één persoon bekeren tot het Pilarzyck-geloof. Oké zonder grappen), zijn podcasts, filmpjes, boeken en zijn ‘zijn’ helpt mij erg om die gedachten die jij hebt (en ik ook met mijn bedrijf en blog) los te laten. Hij heeft het er namelijk vaak over dat het niks boeit wat anderen van je plannen vinden, en het niks verandert als iemand zegt dat jij het niet kan. Want je kan het wel. En je wilt dit. Je gaat het doen.

  (ik hoop dat ik een goede aanhanger van het geloof ben 😉 Onee grapje, doet boeit me dus niks want ik bepaald zelf of ik goed genoeg ben 😀 )

  • Desi

   HAHAHAHAHA Jennifer je bent een held! Dit had ik even nodig 🙂 Ik kijk Michael Pilarzyck af en toe, maar ben nog niet helemaal fan van de manier waarop hij praat. Ik moet nog even ergens doorheen. Maar hij maakt wel goede punten!

   • Eens hoor, ik vond het in het begin ook niks tot ik ‘m in een andere podcast hoorde en toen dacht misschien moet ik ‘m een tweede kans geven. En nu ben ik om. De dingen die hij zegt zijn wel hard (ik was gister bij een programma van hem en hij schreeuwde keihard in iemands gezicht NEEEEEE omdat ze vroeg of ie tips had), maar wel de waarheid. Het is jouw leven. Wil je niet hard werken om je dromen waar te maken? Doe je het niet toch. JOUW LEVEN.

    PS: het leven heeft een deadline

 4. Wat geweldig leuk nieuws! Ik kijk er nu al naar uit. Leuk om dit proces te mogen volgen via je blog. Interessant onderwerp ook, ik heb zelf dat gevoel ook heel erg dus ik zou het zeker lezen. Heel veel succes <3

 5. Wat ontzettend gaaf dat je je droom gaat volgen! Ik herken heel erg wat je zegt over die drang naar het schrijven. Als kind had ik ook altijd volle dagboeken en verzon in verhalen haha. Mijn droom is ook om ooit een boek te schrijven <3

 6. Ja wat leuk Desiree, en herkenbaar! Ik heb ook altijd de wens gehad om schrijfster te worden en heb al vele verhalen geschreven (en toen ik 12 jaar was zelfs opgestuurd naar een uitgever, maar helaas moest je 16 jaar zijn haha). Nu met Portugal en het veranderen naar een andere levensstijl heb ik heel erg het idee dat ik het allemaal wil vastleggen en dat dit het moment is. Er zijn zelfs iets van 5 mensen in mijn omgeving geweest die onafhankelijk van elkaar gezegd hebben; ‘moet je hier niet een boek over schrijven?’ wanneer ik ze het hele verhaal vertelde. En you know what, ze hebben gelijk! Weg met de twijfel en ‘doe ik het zo wel goed?’ gewoon doen! Je inspireert me enorm met dit stukje. En JA ik zou jouw boek zeker weten kopen!!

  • Desi

   Wauw wat awesome en wat een toeval dat je het van zoveel verschillende kanten hebt gehoord (of nouja, ik geloof eigenlijk niet in toeval :p). Super tof dat je ook gaat beginnen met schrijven en ik zou jou boek zonder twijfel ook kopen. Ik vind het zo gaaf waar je allemaal bezig bent.

 7. Wat mooi dat je de sprong waagt en er gewoon voor gaat. De rest zal zich inderdaad vanzelf wel wijzen. Het is ook mijn grote droom om ooit een boek te schrijven (ik denk zo stiekem wel van heel veel bloggers), maar ik blijf het ook altijd maar uitstellen. Gevalletje niet durven en te weinig tijd dus het klinkt me allemaal heel bekend in de oren. Ik vind het supergoed van je en ben heel erg benieuwd!

 8. izerina

  Wat goed, dat je dit gaat doen. En sterkte voor als het boek af is. Ook met een uitgever zoeken moet je gewoon volhouden.

  • Desi

   Inderdaad! Ik blijf gewoon volhouden. J.K. Rowling is 12 keer afgewezen door uitgeverijen, dus dat is een goede inspiratie. De aanhouder wint!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *