Home Disclaimer

Disclaimer

by Desi

Leuk dat je Aandachtige Blog bezoekt! Mocht je je afvragen hoe ik omga met productreviews of wat ik precies met de cookies doe die ik verzamel, dan ben je hier op de juiste pagina!

Reviews van producten en samenwerkingen

Ik word altijd erg blij van bedrijven die geweldige en duurzame producten verkopen. Regelmatig schaf ik deze producten zelf aan, maar het gebeurt ook dat ik gratis producten opgestuurd krijg en/of een financiële compensatie voor een samenwerking.  Ik vermeld altijd onderaan de blogpost als het om een samenwerking of een opgestuurd product gaat. Ik schrijf alleen over producten waar ik zelf écht enthousiast over ben (want zodra ik dat niet ga doen, verlies ik meteen het plezier in blogger). Ik wil dat je de informatie kunt vertrouwen die je hier leest, en ik zal altijd mijn best doen om altijd zo eerlijk mogelijk te zijn.

Copyright

Alle teksten op Aandachtige Blog zijn door mij (hoi, ik ben Desi!) geschreven en alle afbeeldingen – tenzij specifiek anders vermeld – zijn door mij gemaakt. Dit betekent dat hier copyright op rust en dat je niet zomaar iets van mijn site mag kopiëren. Mocht je écht heel erg enthousiast zijn en mijn teksten of foto’s willen gebruiken, neem dan even contact met me op. Uiteraard mogen links naar mijn blogpost wél gedeeld worden. Graag zelfs, zodat nog meer mensen kunnen zie hoe leuk en makkelijk het is om groen, vegan en bewust te leven.

Reacties

Yay! Reacties! Mijn lezers zijn super leuk en laten regelmatig lieve en nuttige reacties achter. Als jij ook wilt reageren, vind ik dat alleen maar leuk. Mocht je reactie spam bevatten, een commerciële insteek hebben of gewoon heel erg gemeen (zonder opbouwende kritiek), dan behoud ik mezelf het recht je reactie verwijderen. Om een reactie achter te laten, is het verplicht een e-mailadres in te vullen. Deze e-mailadressen zullen nooit voor commerciële doeleinden gebruikt worden en ik zal je nooit ongewenst mailen. Lees ook mijn privacyverklaring als je meer wilt weten over wat ik met jouw gegevens doe.

Als er nog andere vragen of onduidelijkheden zijn, neem dan vooral even contact met me op! 

Deze website gebruikt (net als alle andere website) cookies. Ik ga ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Oké! Ik wil meer weten