Leuk dat je Aandachtige Blog bezoekt! Mocht je je afvragen hoe ik omga met productreviews of wat ik precies met de cookies doe die ik verzamel, dan ben je hier op de juiste pagina!

Reviews van producten en samenwerkingen

Ik word altijd erg blij van bedrijven die geweldige en duurzame producten verkopen. Regelmatig schaf ik deze producten zelf aan, maar het gebeurt ook dat ik gratis producten opgestuurd krijg. Af en toe schrijf ik een bericht in samenwerking met een bedrijf schrijf en krijg ik hier een financiële compensatie voor. Ik vermeld altijd onderaan de blogpost als het om een samenwerking of een opgestuurd product gaat. Ik beloof plechtig dat ik alleen schrijf over producten waar ik zelf écht enthousiast over ben. Ik wil dat je de informatie kunt vertrouwen die je hier leest, en ik zal altijd mijn best doen om altijd zo eerlijk mogelijk te zijn.

Copyright

Alle teksten op Aandachtige Blog zijn door mij geschreven en alle afbeeldingen – tenzij specifiek anders vermeld – zijn door mij gemaakt. Dit betekent dat hier copyright op rust en dat je niet zomaar iets van mijn site mag kopiëren. Mocht je écht heel erg enthousiast zijn en mijn teksten of foto’s willen gebruiken, neem dan even contact met me op. Uiteraard mogen links naar mijn blogpost wél gedeeld worden. Graag zelfs, zodat nog meer mensen kunnen zie hoe leuk en makkelijk het is om groen en aandachtig te leven.

Reacties

Ik vind het alleen maar leuk als er reacties achter gelaten worden. Mocht je reactie spam bevatten, een commerciële insteek hebben of gewoon heel erg gemeen (zonder opbouwende kritiek), dan mag ik je reactie verwijderen. Om een reactie achter te laten, is het verplicht een e-mailadres in te vullen. Deze e-mailadressen zullen nooit voor commerciële doeleinden gebruikt worden en ik zal je nooit ongewenst mailen.

Als er nog andere vragen of onduidelijkheden zijn, neem dan vooral even contact met me op!