42 Comments

 1. Elisah

  Oeh, Whispering River Valley Green is prachtig! <3 (200×220)
  Ik heb nu al een jaar of 4 niets nieuws gekocht voor mijn bed en ik merk dat het nodige begint te slijten. Een nieuw overtrek, van biologisch katoen, met zo'n mooie print zou super welkom zijn!

 2. Nettie

  De Purple Fields of France Purple, is waanzinnig mooi. Zojuist onze oude dekbedhoezen afgevoerd richting textielbak, dus een nieuwe set (140×220) is heel erg welkom. Zeker deze beauty.

 3. Ineke

  Ik vind voor veel producten tweedehands een goede oplossing. Het is altijd beter producten weer te gebruiken, dan nieuw te kopen. Anders komen ze toch in de vuilverbranding terecht, echt zonde vind ik dat. Gelukkig worden de kringloopwinkels steeds beter en heb ik van de zomer een mooie broek, jurk en drie tops kunnen kopen. Ik had al jaren niks gekocht.
  Voor een paar dingen vind ik dit echter geen optie: beddegoed, sokken en ondergoed.
  Ik wil dus graag een kansje wagen. Ik vind purple field of France de mooiste. Ik zou dan graag de maat 2.00 bij 2.20 winnen. Leuke actie. 🙂

  • Desi

   Wat goed! Dat probeer ik ook altijd. Maar sokken, ondergoed en beddengoed zijn toch wel fijn om nieuwe te kopen. Idem dito voor sportkleding trouwens. Maar de rest kun je inderdaad moeiteloos tweedehands vinden.

 4. Caroline wit

  Wegens niet veel kopen en gebruiken tot het stuk is en misschien dan nog repareren. Hebben mijn hoeslakens veel te verduren, ze zijn op. Graag doe ik mee met deze actie maakt niet uit de welke wij vinden alles mooi. Dit hoeslaken zal gebruikt worden tot hij helemaal versleten is.

 5. Belinda Oud

  Wouw de wild forest red is heel mooi! Ik wilde net vanochtend mijn bed wassen, maar mijn wasmiddel is op (ga nu zelf proberen te maken) Een dekbedovertrek extra zou wel heel handig zijn!

 6. Lianne

  Volgens mij heb ik nu mee gedaan… maar ik kreeg nergens een bevestiging dat ik de staplen goed heb doorlopen uiteindelijk volgens mij? Ik hool dat het goed is gegaan!
  Ik vind de green river erg mooi! Hiervoor zou ik graag een kansje wagen.

  Leuke winactie!
  Fijne dag nog en ga lekker door met je blog, leuk om je te volgen.

  • Desi

   Volgens mij krijg je bij rafflecopter nooit een bevestiging, dus dat kan kloppen. En bedankt voor de complimenten. Dat vind ik altijd heel leuk om te lezen!

 7. Ja, wat leuk! Ik had nog op de planning staan om eens te zoeken naar duurzame en eerlijke dekbedovertrekken, maar dit merk kende ik nog niet. Dank voor de tip! Toevallig hoorde ik deze week via (When) Sara (Smiles) en Project CeCe dat GOTS behalve milieuvriendelijk (dat gedeelte wist ik) ook nog eens goede arbeidsomstandigheden garandeert, dus dat stemt me erg blij!

 8. Yvonne

  Ohhh, wat moeilijk kiezen! Ze zijn allemaal zo mooi! 😀
  Maar de kleuren en de print van ‘Virginia Wild Forest Red’ vind ik denk ik het mooiste!
  Die zou ik dolgraag als tweepersoons winnen!

 9. Dymphy

  Waving Wheat is echt prachtig!

  Wat een timing van deze post, ik zit te denken om mijn garderobe te verduurzamen. Gelukkig ken ik nu het verschil tussen normale en biokatoen. Ik zal er zeker in het vervolg op letten!

 10. ine

  Purple fields of France (lits-jumeaux) is denk ik de mooiste , kan bijna niet niet kiezen , allemaal zo mooi! Doe graag mee en ga duimen.
  Ine

 11. Oh!!! I’m in! Ik woon nét op mezelf en heb nu een tweepersoonsbed, maar nog niet een duurzame overtrek en dat zou ik nog heel graag willen!! Ik zou dan gaan voor wheat taupe, helemaal mijn ding <3 Nu flink duimen!

 12. Willianne

  Valley Green! Super mooi! Een goed dekbedovertrek is een flinke uitgave en vraag ik meestal voor mijn verjaardag… Winnen zou mega leuk zijn:) Fingerscrossed!

 13. Hihi, is het nou Termorsbergen A. of Termorsbergen B.? 😉 Goed stuk Desi! Vooral tof dat je het aanstipt dat biologisch katoen niet dé oplossing is (maar uiteraard wel heeel veel voordelen heeft boven standaard katoen).
  Ik doe graag mee met de winactie… even speuren naar het mooiste dekbedovertrek!

 14. Jolanda

  Wat tof! Super goed dat je hier aandacht aan schenkt, ik vond het artikel heel interessant om te lezen. Ik doe graag mee voor Virginia Wild Forest Red, aangezien ze die ook in 220×240 aanbieden 🙂 (wheat taupe helaas niet, staat er niet bij qua opties..)

 15. Elice

  Leuke winactie! Ik hou van blauw 💙 dus ik doe graag mee voor de Mountains of Madagascar Blue (240×220) variant. Als ik win kun je me dan ook even een wasadvies geven? 😋

 16. Wat een mooie actie en wat goed om naast kleding ook beddengoed eens onder de aandacht te brengen 🙂 Aangezien we tijdens onze verhuizing erachter zijn gekomen dat ons beddengoed toch wel flink versleten is en ik het in oktober met kraamzorg en kraamvisite wel fijn vind er een beetje netjes bij te liggen, doe ik graag mee met de actie! De Mountains of Madagascar Blue is prachtig, dus daar doe ik graag voor mee (200×220).

 17. Hee, wat een leuke actie! De Magical Waving Wheat Taupe (220×200) past perfect in de slaapkamer van ons kleine boerderijtje op het Deense platteland (daar liggen we ’s zomers tussen het echte magical waving wheat).

 18. Ellen

  Wauw, wat een mooie dekbedden en wat een goede tip! Ook ik ben steeds meer aan het letten op de duurzaamheid van kleding en andere spullen dus dit zou een welkome aanwinst zijn. Ik doe graag mee voor Purple Fields of France (200-220).

 19. Denise

  Wat een goede uitleg over de katoenteelt en het verschil met biologisch!
  Ik heb net een (niet duurzaam helaas!) nieuw bed gekocht en wil graag verantwoord dekbed en dekbedovertrek dus voor het overtrek die ik graag mee met je mooie actie 🙂
  Ik kies de Magical Waving Wheat Taupe (200×220) mooie print en rustige kleuren die gemakkelijk bij de rest van mn kamer passen.

 20. Karin

  Wat een prachtige dekbedovertrekken. En het slaapt natuurlijk nog lekkerder wetend dat je hiermee je footprint ietsje kleiner maakt. Ik vind de Magical Waving Wheat Taupe het allermooist.

  Dank je voor deze actie, zowel qua bewustwording als qua prijzen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *