12 Comments

  • Desi

   Nee de gouden tip is er inderdaad niet, maar met plezier, geduld en kritische blik naar wat je nog kan verbeteren, kom je al een heel eind.

 1. Ah Desi, goeie tips!
  Ik denk inderdaad dat het niet voor je volgers bloggen een super goeie is – dat is denk ik ook voor de meeste mensen de reden geweest om te gaan bloggen. Bij mij wel iig! In het begin schreef ik mini blogjes met 1 foto en een klein stukje tekst – geen idee wat SEO of wat dan ook was, haha. Of uberhaupt dat er een blog community bestond! En ik ben zo zo zo zo blij dat ik bijvoorbeeld jou heb leren kennen via blogs, ik weet echt niet waar ik nu had gestaan als ik niet m’n blog was gestart. Goed verhaal, lekker kort. Haha. Vindbaarheid vind ik soms echt nog heel lastig, ik weet er niet zo veel vanaf maar heb wel die Yoast plugin, en die helpt wel. Tof artikel Desi!
  Veel liefs

  • Maar trouwens, wel voor je volgers bloggen is ook niet erg – dan ga je juist in op wat ze willen zien. Maar ik bedoel meer wat jij ook zegt, het in de eerste instantie doen omdat je er zelf blij van wordt 🙂 dat is het belangrijkst denk ik!
   Nog eens liefs!

   • Desi

    Oh het is zeker een goed idee om aandacht te besteden aan wat je volgers willen zien, maar dan moet je het wel zelf leuk vinden. Ik zou denk ik veel meer bezoekers kunnen trekken als ik zou schrijven over beauty en fashion, maar dat vind ik zelf gewoon niet zo interessant. Dus dan doe ik liever mijn eigen ding, haha.

  • Desi

   Jaaa dat heb ik inderdaad ook wel. Ik maak zoveel leuke dingen mee door mijn blog. Wat zou ik gedaan hebben zonder blog? Vindbaarheid vind ik ook wel lastig, maar het is niet voor niets dat er mensen zijn die er in hun werk van gemaakt hebben. SEO is gewoon niet zo makkelijk als het lijkt (maar met een goede plugin kom je volgens mij al een heel eind!)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *