14 Comments

 1. bedankt! Heel leuke en inspirerende artikelen heb je hier opgelijst! Ik ben momenteel geveld door de ziekte van pfeiffer en merk nu hoe druk ik het mezelf altijd heb gemaakt, maar ook wat een druk ik altijd op mezelf heb gelegd (en nog steeds leg, terwijl ik er nu niet eens aan kan voldoen, als ik dat normaal al wel kan).

  • Desi

   Opgelijst, wat een leuk woord is dat 🙂 Lastig he, om aan al die eisen van jezelf te voldoen? Ik loop er ook steeds vaker tegenaan. Heel veel beterschap met je Pfeiffer, hopelijk gaat het snel weer wat beter.

  • Desi

   Dankjewel voor je reactie! Ik heb zojuist even een paar stukjes van je blog gelezen en die zouden ook direct in dit rijtje passen. Wie weet komt er wel een deel 2 🙂

 2. Het artikel van Thank God It Is Monday vond ik ook heel inspirerend! De andere vier herken ik niet, dus die heb ik vast nog niet gelezen. Ga ik nu even doen! Inspirende artikelen zijn altijd welkom!

  • Desi

   Dat vind ik dus ook! Ik geniet zo erg van inspirerende artikelen, dus ik ben blij dat jij ze ook leuk vind. Ik ben al bezig met een deel 2 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *